- Úvod
- PÉČE O TĚLO
- Čaje, byliny
- Čakra čaje FIORE D'ORIENTE
Čakra čaje FIORE D'ORIENTE
Čakrová sada čajů FIORE D'ORIENTE Vám přináší sedmero speciálních bylinných směsí, ve kterých se spojuje síla listů, kořenů a květů.
Pravidelným pitím těchto čajů přispějete k harmonii svého čakrového systému, zdraví těla a k celkové harmonii.
Tato řada bylinných čajů vznikala s pečlivostí a s důrazem na vlastnosti a účinky rostlin.
Čakrová sada čajů obsahuje pouze 100 % bio certifikované rostliny a to ve vybrané, nejvyšší kvalitě.
Všechny rostliny jsou sušeny a zpracovávány přirozenou cestou.
Díky speciálnímu balení bylinných směsí do termo zataveného sáčku se zipem si čaje uchovávají své specifické vlastnosti a sílu po dlouho dobu.
Společnost FIORE D'ORIENTE pečlivě monitoruje celý výrobní proces, od pěstování rostlin až po jejich balení. Jejich cílem je nabídnout Vám čaj, který svou vůní, chutí a silou vynikne mezi jinými. Čaj, který chutná, jako by byl právě sklizený.
Díky těmto čakrovým, bylinným směsím si můžete vychutnat kombinaci bylin z italských Alp i prosluněné Itálie. Učaruje Vám výjimečný hořec, luxusní bulharská růže i zázvor přímo ze Sikkimu v indických Himalájích.
Celá čakrová série je vyráběna v limitovaném množství.
Tyto výjimečné, čakrové směsi bylinných čajů FIORE D'ORIENTE vznikly ve spolupráci s bioložkou, farmaceutkou a bylinářskou expertkou Dr. Annou Mariou Bisogni.
Ta k jejich recepturám vysvětluje: sedm čaker představuje energetická centra, se kterými souvisejí biologické a mentální funkce našeho těla. Byliny mohou pomoci harmonizovat, relaxovat a energetizovat naše čakry. Rostliny obsahují aktivní fyto komplexy a je jim vlastní specifická vibrační energie, která rezonuje s orgánem nebo ústrojím, které je v energetické nerovnováze, a s ním spojenou referenční čakrou. Stimulují tak cestu k pohodě a harmonii. Byliny, které jsou obsaženy v těchto sedmi čajích, jsou vybírány s obzvláštní pečlivostí a všechny jsou bio certifikované. Pocházejí z organického pěstování anebo ze sběru v oblastech jejich spontánního růstu, a to v příslušné balzamické periodě. Sušené rostliny a čaje jsou velice důkladně kontrolovány z pohledu jejich organoleptických vlastností (barva, řez a fragmentace, vůně, chuť) pro posouzení integrity a aktivity jejich fyto komplexů a vibrační energie.